Domov |  Kontakt |  Zemljevid strani Slovensko  | English  | Deutsch
Skupina ETI:
 
Iskanje po vsebini
     

Upravljanje družbe ETI PROPLAST d.o.o.

Upravljanje družbe temelji na veljavnem pravnem redu Republike Slovenije, ustanovitvenem aktu in drugih internih aktih, Kodeksu upravljanja za nejavne družbe, ki so ga izdali Gospodarska zbornica Slovenije, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Združenje nadzornikov Slovenije ter na dobrih domačih in tujih praksah.


Kodeks upravljanja za nejavne družbe

Družba ETI PROPLAST d.o.o. je, skladno s 5. točko 70. člena Zakona o gospodarskih družbah (ZGD-1) pristopila k uporabi Kodeksa upravljanja za nejavne družbe, ki so ga v mesecu maju 2016 izdali Gospodarska zbornica Slovenije, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Združenje nadzornikov Slovenije. Družba je pristopila k uporabi osnovne ravni Kodeksa upravljanja za nejavne družbe, spoštuje pa tudi precej določil napredne ravni.

Organi upravljanja družbe ETI PROPLAST d.o.o.

Družba ima enotirni sistem upravljanja. Družbo vodi poslovodja - direktor. Pristojnosti in naloge organov upravljanja sledijo veljavnim predpisom, to je Zakonu o gospodarskih družbah in Zakonu o sodelovanju delavcev pri upravljanju. Družba ima enega družbenika, ki sprejema temeljne odločitve, ki vodijo k uresničevanju temeljnih ciljev družbe.

Novice
[ 31.1.2019 ]
Podrobnosti so zavedene pod zavihkom: ORODJARNA / SEZNAM STROJEV / MERILNI STROJI IN ..
Kontakt
ETI PROPLAST d.o.o.
Obrezija 5, 1411 Izlake

Tel.: 03 56 57 590
Faks: 03 56 74 185

Pošljite nam povpraševanje
Poslovni stiki